torsdag 6. januar 2011

vintervær over Finnmark

I dag hadde vi skikkelig vintervær, veien var stengt så ungene fikk en ekstra fridag. Tiril var ikke så glad for det siden hun har bursdag i dag, men været nytter det ikke å sloss mot. Skolen ble forøvrig stengt siden de fleste ungene ikke kom seg til skolen (og med det været vi hadde var det ikke sikkert at de som kom seg til skolen kunne komme seg hjem igjen). Det var så sterk vind på morran at Zorro ikke klarte å gå ut å tisse den vanlige veien. Pleier slippe hundene ut gjennom verandadøra, men det blåste så mye at han ikke klarte stå stakkars liten. Så jeg måtte slippe ham ut på andre siden av huset hvor det er et overbygg så han kunne stå å tisse.

Vi benyttet dagen til å få ryddet jula ut av huset. Var godt å få det gjort, med hele dagen til rådighet fikk jeg til og med skiftet gardiner og det enda jeg sov neste 3 timers formiddagshvil.
I morgen skal 8 jentunger regjere tomta (om bare været gir seg), Tiril feirer bursdagen sin med overnattingsparty for alle jentene på mellomtrinnet, er ikke sikker på om jeg gruer eller gleder meg men regner med at det skal gå greit. (ihvertfall at jeg overlever og at huset fortsatt står på lørdag) Ja hva gjør man ikke for å glede ungene sine.

3 kommentarer:

 1. Ja, alt gjør man for sine barn, det er helt sikkert ! I helga skal jula ut her og.. men det har vært koselig å ha den. Snøvær og vind på Østlandet natt til i dag og i dag :) Godt å ha noen dager fri i helga !
  Beste hilsen Lilleba på Rusk og Rask

  SvarSlett
 2. En ting skal dokker no ha alle dokker søstre, dokker e nån gode mødre. CNN, lure på korsen æ hadde vært som far :-D??
  Har dog ingen planer om å finne det ut :))
  Så vintern vise ansikt der oppe, men snart kommer sola og da blir alt bra, ja?

  SvarSlett
 3. Trur du hadde vært en suuper far Kjell. Uten tvil!! Kan du ikke pelle rævva di nordover så du kan være litt super-onkel i det minste;) Savne dæ. Klem!!

  SvarSlett