søndag 23. januar 2011

Søndagstanker

Var i dårlig form så jeg la meg tidlig i går, så dermed våknet jeg allerede kl 8 i dag (ufyselig tidlig til å være en søndag)

 Formen blir bare verre å verre, ofte føler jeg når jeg våkner at NO orker
jeg ikke mer. Men så kjemper jeg meg ut av senga å klare en dag til (rart med det egentlig)
Det er i tillegg andre ting som ikke er bra for tia, Mullan plager tankan mine hele tia. Har hun vondt eller ikke? jeg vokte hvert minutt å alt hun gjør. Går hun i senga lurer jeg på om det er fordi hun ikke har det bra, maser hun så kan det jo være fordi hun har vondt. Har minimert mosjonen hennes å det er hun ihvertfall ikke fornøyd med. Har bestilt ny time hos dyrlegen på torsdag så får vi høre hva hun sier og mener.
Ungene trives overhode ikke her i Klubben, jeg tror at å ha bodd en vinter i Kvalsund faktisk gjorde det verre for dem. Nå vet de hvor fint de kan ha det. Spesielt for Sebastian tror jeg det er ille. Tiril ræker mer til venninnene sine og har flere hun kan dra til, men Sebastian er en annen type som helst blir sittende foran datamaskinen. Det bekymre meg en god del, det er viktig for meg at ungene har det bra. Tenker ofte på å flytte uavhengig av hva gubben sier, for ungenes velferd er viktigere enn hans for meg. Men det er jo egentlig ikke heller noen god plan.
Nei det er ikke greit det her.

1 kommentar:

  1. Ja, man følger me både hos folk og dyr..
    En vil jo at alle skal ha det bra. Det høres ikke ut til at du har det for bra selv med dine plager. Snart går vi mot lysere og varmere tider, og det hjelper betraktelig.
    Beste hilsen Lilleba

    SvarSlett