lørdag 5. mars 2011

Skjebnens luner

Tragedien har rammet Finnmark, 3 unge i starten av livet har dødd på verst tenkelig måte.
Om ryktene forteller sannheten så er nok en gang alkoholen en medvirkende årsak til at det gikk så dårlig som det gjorde.
Dessverre er det og har vært i alle år, en kultur for å blande fyll og scooterkjøring. Foreldrene lukker øynene for det som skjer når barna er på hyttetur med kompiser. Og ungdommene er både udødelige og usårbare i den alderen. Så hver helg fylles bilene med alkohol og bensinkanner og turen går til hytta.
Dette ble nok en smertelig påminnelse for mange om at INGEN er udødelig eller usårbar, mange har selv gjort det disse ungdommene gjorde og det har gått bra, men plutselig gikk det ikke bra. Nå må de bære sorgen og i tillegg tanken på at det faktisk kunne ha vært dem.
Uheldigvis er dette en lærdom som ikke blir sittende, om noen uker er de nok tilbake på hytta igjen, like tøffe og udødelige som tidligere, med ølkassene og bensinkannene.

2 kommentarer:

  1. Har fulgt med på tragedien.. Utrolig trist !!
    Mangler ord..

    Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

    SvarSlett
  2. Det e nok mye sant i det der. Ungdom og sunn fornuft e som olje og vann når man e i en gjeng, det lar seg ikke mikse. Som oftest går det jo bra men desverre ikke den her gangen. Tragisk men uunngåelig.

    SvarSlett