lørdag 26. februar 2011

Mye som skjer

Har ikke fått skrevet noe her på en stund nå, forrige fredag var det UKM her i Kvalsund og Sebastian gikk videre med et bilde han hadde laget i sanden og fotografert på Gran Canaria, så da blir det Karasjoktur på oss i år også.

 Jeg har tatt Mullan av medisinene (uten å rådføre meg med veterinæren faktisk), Hun begynte faktisk å RØYTE og det er ihvertfall ikke naturlig for en puddel. Skyldte på tablettene som er det eneste som er nytt og kuttet dem ut. OG DET SER IKKE UT TIL AT HUN HAR SMERTER (ihvertfall gjemmer hun seg ikke sånn som hun gjorde tidligere om vi glemte en tablett) Har gitt henne enkelttabletter før lengre turer for sikkerhets skyld.
Dessverre ser det fortsatt ut til at hun røyter så da er det ikke tablettene som var synderen der ihvertfall.
Hun har nå innbilt svangerskap (som vanlig etter løpetid) og vil egentlig bare være sammen med meg, og syter og småpiper hvis hun blir alene (vi plukker bamser fra henne i ett sett )
I tillegg er hun blitt veldig lydfølsom (vet ikke om det skyldes ISen)hun spretter opp hvis en telefon ringer, hun piper når gubben spiller gitat og synger og forleden begynte hun å ule når han spilte munnspill.
Og i går gjorde hun noe hun ALDRI har gjort før, hun ødela:
Gubben hadde mistet telefonen ut av lomma når han tok på polkjeledressen og når han kom tilbake hadde hun tygd den i småbiter, tror den hadde ringt og for å få den til å slutte så hadde hun tygd på den.
Må nok bil en tur til veterinæren på oss igjen, men hver gang jeg bestiller time så blir det uvær (og vi må over en fjellovergang for å komme oss dit så uvær er avbestillingsgrunn deluxe)

1 kommentar:

 1. Det høres ut som Mullan reagerer som mine :)Innbilt svangerskap er slitsomt for ei lita frøken, kjenner til den. Mine to gamle jenter er nå så gamle at de får sprøyte mot løpetid hver 4. måned, og det fungerer utmerket. De slipper disse hormonsvingningene som overstyrer det meste. Har bare god erfaring med sprøytene.

  Har også ei som har lyst til å "drepe" mobiltelefonen når den ringer, men hittil har jeg greid å berge den :D

  Og min gamle dvergpincher fra min tidlige ungdom tålte ikke å høre at noen sang høyt på radioen, da sang den med :D :D

  Ha en fin lørdagskveld !

  Beste hilsen Lilleba

  SvarSlett