søndag 14. november 2010

Gal hund

Mullan tilte stadig mer, i kveld var vi en tur hos muttern og hun klarte å angripe stakkars Stella ikke mindre enn TO gang, helt uprovosert.
Kjenne stadig sterkere at jeg ikke kan leve med en sånn hund, fremmede hunda har lenge vært et problem å møte, hun går direkte i angrepsposisjon. Når hun nå også går på hunder hun kjenner og tidligere har gått greit sammen med blir jeg bekymret for alvor.
I tillegg har hun begynt å knurre ganske kraftig når jeg skal børste bakbena hennes så jeg tror at hun har smerter,
skal i første omgang prøve å få en time hos dyrlegen så snart som mulig for å se om det er noe som feiler henne så får vi ta det derfra.

2 kommentarer:

  1. hm. Håper det går an å finne ut av det om det er fysiske plager som ligger bak. Hvis ikke så er det vel å prøve positiv trening for det det er verdt, snarest(klikker e bare helt supert til sånnt).Før det får forsterke sæ mer.. La oss få vite kossen det går... Her må æ få Diesel til vetrinær med øran- igjen. Nu trur æ det blir siste forsøk for å få dem i orden, så får vi ta det derfra...

    SvarSlett
  2. huff stakkars Diesel-gutten får håpe det ordne sæ den her gangen. Skal til dyrlegen å få sjekka ho først men e jo nesten helt sikker på at det e smerta som gjør det

    SvarSlett